Vi valde deva

För att ge en bild av hur det är att vara anställd inom Deva Mecaneyes har vi intervjuat några av våra medarbetare. Nedan finner du deras syn på varför de valt att arbeta på deva och hur deras utveckling ser ut hos oss. Vi alltid efter nya kvalificerade medarbetare så gå gärna in under ”lediga tjänster” för att se vilka roller vi rekryterar till just nu.

Cecilia Holtmann

Varför valde du Deva?

Därför att jag upplevde att Deva var ett positivt och drivet gäng med kompetenta kollegor inom områden som intresserar mig.

Berätta om något intressant uppdrag du utfört på Deva? 

Jag hade ett riktigt spännande uppdrag på Westermo som interim kvalitetschef. Det var roligt att få möjligheten att testa på en mer senior chefsroll i ett växande och dynamiskt bolag.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att lära känna olika företag och branscher. Jag uppskattar även möjligheten att kunna växla mellan roller som projektledare, interimchef och mer operativ verksamhetsutveckling. Dessutom så är jag engagerad i verksamhetutveckling inom Deva där jag just nu driver implementation av ett ledningssystem.

Hur har du utvecklats under din tid på Deva?

Som konsult har jag möjlighet att bygga erfarenhet från olika företag och deras respektive kulturer. Varje uppdrag har medfört att jag fått nya kunskaper och klokskap!

Tommie Olsson

Varför valde du Deva?

Jag ville arbeta på ett ingenjörsbolag som driver och ansvarar för hela projekt, något som inte är så vanligt bland konsultbolag. Jag blev övertygad efter att jag träffade ledningen som var prestigelösa och förtroendeingivande.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få arbeta, utvecklas och ta ansvar i en sammansvetsad grupp som driver utvecklingsprojekt från början till slut, precis det jag var ute efter. Vi har en familjär, öppen stämning inom företaget där ledningen är nära, synliga och aktiva.

Hur har du utvecklats under din tid på Deva?

Jag har fått större förståelse för kundernas krav och önskemål då vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder. Jag har fått en bättre helhetssyn på utvecklingsprojekt med riskhantering, tids-/ledtids-uppskattning och resursstyrning. Min och mina kollegors erfarenheter har lärt mig att vara mer kritisk, noggrann och proaktiv!

Erik Siljeström

Varför valde du Deva?

Jag sökte en arbetsplats med öppna dörrar, där det fanns ett bra och naturligt samarbete och dialog mellan konsulterna och cheferna. Deva Mecaneyes är långt ifrån störst men det skapar också en familjär känsla.

Berätta om något intressant uppdrag du utfört på Deva? 

Intressantast hittills har arbetet med nya tunnelbanan för Stockholm på Bombardier varit. Spännande att få jobba med en produkt som man själv kommer i kontakt med på ett företag med stora internationella samarbeten. Även arbetet med att planera och genomföra Devarallyt är något jag tycker är riktigt roligt!

Vad är det bästa med ditt jobb?

Variationen i uppdrag och kunder. Jag har under mina 6 år jobbat hos 6 olika kunder i 5 olika CAD-program. Även öppenheten inom företag uppskattar jag stort

Hur har du utvecklats under din tid på Deva?

Som konsult hamnar man alltid i nya utmaningar hos våra kunder. Jag har dessutom fått möjligheten att vidareutveckla mig inom projektledning vilket känns spännande!