Åtagandeprojekt

Vi är ett erfaret och dedikerat team som arbetar med åtagandeprojekt där vi tar ansvar för utveckling av kompletta produkter från start-till-mål.

Kunden kan välja att lägga ut delar eller hela projekt inklusive:

Processer – Utvecklad projektmodell och mallar skapar effektivitet och backup i projekt

Vi tycker om struktur och följer en väl utvecklad projektmodell . Modell och mallar är baserade på våra gemensamma erfarenheter av produktframtagning. Det gör oss effektiva i allt från att skapa kravspecifikation till prisförfrågningar. Alla i teamet är väl insatta i modellen och kan backa upp varandra vilket ger en säkerhet för våra kunder.

En projektmodell löser inte allt.

  • För att säkerställa leveranser är vi proaktiva.
  • För att hantera oväntade situationer är vi  flexibla.

Kravhantering – kravspecifikation är en förutsättning

Kravspecifikation är det bästa verktyget för att minska risker och ger förutsättningar för hela projektet. Finns inte en tydlig specifikation så är det första vi gör att ta fram en och anpassar till rätt nivå för varje projekt. Vi är vana att hantera kravspecifikationer från minsta projekt till högvolymproduktion och miljardprojekt.

Projektbudget – Vi tar fram budget med förtroende och öppenhet

Tillsammans med eller för kund tar vi fram en nedbruten budget och tidplan för projektet för att tidigt minska risker för oss och för våra kunder.

Projektledning – Vi driver projekt med täta avstämningar och öppenhet

Täta avstämningar minskar risk för onödiga missförstånd och misstag. Vi talar om när allt går bra. Vi talar också om när vi har problem och vad vi gör åt dem för vi tror aldrig att det löser sig av sig självt. Ett lyckat projekt får man av struktur, samarbete och hårt arbete!

Klicka här för att se våra referensprojekt.

Intresserad av att höra mer? Hör av dig till Mårten så berättar han gärna mer.