Deva + Prevas

Information om samgåendet med Prevas

Den 21 oktober blev det publikt att Deva Mecaneyes tillsammans med systerbolagen Tritech och Filoprocess går samman med Prevas. Formellt äger sammanslagningen rum den 4:e januari 2021. Prevas AB är ett börsnoterat konsultbolag med ett brett erbjudande inom produkt- och produktionsutveckling. Prevas och Deva kommer att vara ett utvecklingshus med drygt 800 konsulter med verksamhet på 18 orter i Sverige samt kontor i Norge och Danmark. På vår lokala marknad i Västeråsregionen kommer vi tillsammans forma regionens ledande konsultleverantör med drygt 150 konsulter med fokus på produktutveckling och produktionsutveckling – dvs samma fokusområden som vi har på Deva idag.

Läs gärna mer om Prevas på www.prevas.se

Är ni kund hos oss idag?

Om ni är kund hos oss idag kommer ni inte alls att påverkas av detta i våra befintliga åtaganden. Samtliga ingångna avtal kvarstår utan förändring, vår faktureringsadress kvarstår och ni kommer att behålla samma kontaktpersoner som ni har idag. Våra medarbetare kommer fortsätta med pågående uppdrag och vi ser fram emot att skapa nya möjligheter även i framtiden.

Vad händer nu?

För oss på Deva är det ”business as usual” och vi kommer som alltid att fokusera på att leverera värde till våra kunder. På sikt ger samgåendet oss möjlighet att erbjuda en ännu bredare portfölj av tjänster.

Om ni har några frågor eller funderingar får ni gärna höra av er till oss. Ni hittar våra kontaktuppgifter här: www.devamecaneyes.se/kontakt/. Det går även bra att boka ett möte med vår VD, Magnus Welén, via länken nedan så berättar han mer om vad samgåendet innebär och vår utökade tjänstportfölj.