Deva etablerar elavdelning

1 november, 2017

Som ett naturligt steg i Devas pågående tillväxtresa har vi nu etablerat ett nytt team inom elkonstruktion och automation. Våra elingenjörer arbetar både med inhouseprojekt och i uppdrag ute hos kund. Inkluderande partners har vi drygt 10 elingenjörer ute i uppdrag som jobbar som tex. elkonstruktörer, elkraftsingenjörer, projektledare och automationsingenjörer.

Henrik Johansson jobbar idag som elingenjör och har varit en viktig del i uppbyggnaden av avdelningen. ”Det känns spännande att få möjligheten att etablera Deva inom el. Vi har lyckats rekrytera väldigt kompetenta elingenjörer för att täcka en bred efterfrågan från våra kunder. Vårt mål är att växa med kvalitet och bygga upp en elavdelning som är likvärdig vår erkänt starka mekanikavdelning.”