Produktionstekniker

17 augusti, 2017

Deva Mecaneyes är ett teknikkonsultföretag som samarbetar med ledande industribolag i Mälardalen. Vi har kunnig och nytänkande personal med unika kompetenser inom produktutveckling och produktionsutveckling.

Våra kunders fortsatta förtroende ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu kreativa och engagerade konsulter inom produktionsteknik/produktionsutveckling till vårt kontor i Västerås.

Dina arbetsuppgifter är breda och innebär att utveckla, stödja och effektivisera kundens produktionsprocess. Exempel på områden kan vara arbete med lean produktion, linebalansering, maskininvestering, layoutoptimering, beredning, utbildning, projektledning etc. Du har erfarenhet av roller som produktionstekniker/ produktionsutvecklare från producerande bolag. Det är även ett plus med erfarenhet från projektledning.

Kravet är relevant utbildning samt minst 3 års relevant arbete från producerande bolag.

Du är en positiv, kreativ och drivande person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp och har ett genuint teknikintresse. Det är även viktigt att vara flexibel för att kunna arbeta med både stora och små projekt samt hos både stora och små kunder. Du har en förmåga att både arbeta med detaljer samt se helheter i produktionen.

Deva Mecaneyes erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 45 medarbetare och är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen samtidigt som vi är så små att du har all möjlighet att engagera dig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid.

Deva tror på en framtid för svensk industri och det är en förutsättning att du delar denna uppfattning för att lyckas hos oss och våra krävande kunder!