Senior projektledare inom operations

15 augusti, 2017

Kundernas fortsatta förtroende ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu flera duktiga och kreativa ingenjörer till vårt kontor i Västerås.  Rollen innebär att leda stora förbättringsprojekt inkluderande nya layouter, investeringar och nya arbetssätt. I rollen ingår givetvis täta kontakter med utvecklingsfunktionen, produktionen och underleverantörer / maskinleverantörer. Du är en erfaren projektledare som varit med förr och förstår vikten av att skapa engagemang och driv hos alla berörda – från ledning till operatörer.

Kravet är högskoleutbildning samt lång erfarenhet från projektledning inom tillverkningsindustrin, gärna både från produktion och utvecklingsområdet.  Du är en tydlig, drivande, kommunikativ person med ledaregenskaper. Vi söker en projektledare med ingenjörsbakgrund där projektledaregenskaperna är klart viktigast. Tidigare erfarenhet roller som produktionstekniker, lean-facilitator etc. är givetvis meriterande.

Du är drivande, kreativ, ansvarstagande, kommunikativ och du har förmågan att förstå och anpassa dig till omgivningens villkor och behov. Deva Mecaneyes erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag ca 50 medarbetare och är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen samtidigt som vi är så små att du har all möjlighet att engagera dig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid. Vi är även systerbolag med Tritech Technology som med 130 anställda inom inbyggda system möjliggör att vi tillsammans kan ta åt oss kompletta produktutvecklingsprojekt.

Deva tror på en framtid för svensk industri och det är en förutsättning att du delar denna uppfattning för att lyckas hos oss och våra krävande kunder! Då urvalet sker löpande önskar vi din ansökan snarast möjligt.  För mer information kontakta Magnus Welén, VD, telefon 070-593 44 57, e-post .

Skicka in din ansökan till