Projektledare industrialisering

2 augusti, 2017

Kundernas fortsatta förtroende ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu flera duktiga och kreativa ingenjörer till vårt kontor i Västerås.  Du kommer att gå in som projektledare ute hos kund där din uppgift kommer att vara länken mellan utveckling och produktion. I rollen ingår att projektleda industrialiseringsfasen i utvecklingsprojekt vilket innebär att du kommer ha täta kontakter med utvecklingsfunktionen, produktionen och underleverantörer / maskinleverantörer. Du kommer att fungera som produktionens kravställare i utvecklingsprojekt där du stämmer av utvecklingskoncept mot tillverkningens kapabilitet – samt sedan projektleder industrialiseringen i produktionen.

Kravet är högskoleutbildning samt minst 3 års relevant erfarenhet från ledande positioner inom tillverkningsindustrin, gärna både från produktion och utvecklingsområdet.  Du är en tydlig, drivande, kommunikativ person med ledaregenskaper. Vi söker en projektledare med ingenjörsbakgrund där projektledaregenskaperna är klart viktigast. Erfarenhet från en roll som produktionstekniker och lean produktion / lean produktutveckling är givetvis meriterande.

Du är drivande, kreativ, ansvarstagande, kommunikativ och du har förmågan att förstå och anpassa dig till omgivningens villkor och behov. Deva Mecaneyes erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag ca 45 medarbetare och är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen samtidigt som vi är så små att du har all möjlighet att engagera dig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid. Vi är även systerbolag med Tritech Technology som med 130 anställda inom inbyggda system möjliggör att vi tillsammans kan ta åt oss kompletta produktutvecklingsprojekt.

Deva tror på en framtid för svensk industri och det är en förutsättning att du delar denna uppfattning för att lyckas hos oss och våra krävande kunder! Då urvalet sker löpande önskar vi din ansökan snarast möjligt.  För mer information kontakta Magnus Welén, VD, telefon 021-31 44 40, e-post .

Skicka in din ansökan till