Kvalitetsingenjör

26 februari, 2017

Våra kunders fortsatta förtroende ger oss många intressanta uppdrag och vi söker nu kreativa och engagerade konsulter inom kvalitets- och verksamhetsutveckling till vårt kontor i Västerås.

Din roll innebär att gå in som kvalitets- och verksamhetsutvecklare inom olika intressanta projekt hos våra kunder. Exempel på uppdrag är leverantörsutveckling (inklusive revisioner), ledningssystem, processutveckling, 6-sigmaprojekt, projektkvalitet samt andra kvalitetsutvecklande uppgifter riktat mot produktion.

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete – ett plus är om du även har erfarenhet från ISO 9001/14001/TS och Lean production. Du ska ha ett intresse av och fallenhet för utveckling av processer och arbetssätt.

Du är en positiv, kreativ och drivande person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp och har ett genuint teknikintresse. Det är även viktigt att vara flexibel för att kunna arbeta med både stora och små projekt samt hos både stora och små kunder. Du har en förmåga att både arbeta med detaljer samt se helheten. Vi ser även gärna att du har en relevant högskoleutbildning och min 5 års erfarenhet.

Deva Mecaneyes erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag nära 50 medarbetare och är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen samtidigt som vi är så små att du har all möjlighet att engagera dig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid. .

Deva tror på en framtid för svensk industri och det är en förutsättning att du delar denna uppfattning för att lyckas hos oss och våra krävande kunder!