Jobba hos oss

Deva Mecaneyes expanderar! Tack vare hög efterfrågan från våra världsledande kunder letar vi kontinuerligt efter morgondagens vassa Devakonsulter. Vi växer inom både Produktionsutveckling och Produktutveckling.

Vi är idag drygt 70 medarbetare (som vill bli fler!) och vi är tillräckligt stora för att vara en framgångsrik partner till de ledande globala industribolagen i regionen samtidigt som vi är så små att du har all möjlighet att engagera dig i bolaget och påverka vår gemensamma framtid. Rollen som konsult på Deva innebär en spännande utvecklingsresa där du genom intressanta uppdrag hos olika kunder kommer bygga upp en stark kompetensbas – med övriga Devakonsulter som back-office. Vår resa har bara börjat så om du är intresserad av att utvecklas tillsamman med oss så tveka inte att skicka in en spontanansökan eller sök någon av våra lediga jobb.

Deva tror på en framtid för svensk industri och det är en förutsättning att du delar denna uppfattning för att lyckas hos oss och våra krävande kunder!

 

Lediga tjänster

Produktutvecklare och elkonstruktörer

Vi söker erfarna och drivna konstruktörer inom el

Produktionstekniker

Deva Mecaneyes söker produktionstekniker med erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Senior projektledare inom operations

Vi söker en senior projektledare inom operations som har varit med förr.

Projektledare industrialisering

Vi söker projektledare med erfarenhet inom industrialisering!

Kvalitetsingenjör

Vi söker kvalitets- och verksamhetsutvecklare för spännande uppdrag.

Produktutvecklare och mekanikkonstruktörer

Vi söker erfarna och drivna konstruktörer inom mekanik